ISOPROF SZIGETELÉSFORGALMAZÓ Kft.

Professzionális vízszigetelési rendszerek magyarországi forgalmazója.


Székhely

1029 Budapest,
József Attila útja 25.isoprof@isoprof.huhttps://isoprof.hu

Kapcsolattartók
user-avatar

Nagy-Kriston Csaba

Műszaki igazgató, okl. építőmérnök

user-avatar

Vajnáné Zonda Júlia

Főmérnök, okl. építőmérnök

Keresés

Cégismertető

Cégünk 100 %-ban magyar magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozás. Rendelkezünk a NAV által kiadott „megbízható adózó” minősítéssel. A Bisnode nemzetközi cégminősítő rendszer az üzleti megbízhatóságot mérő, nemzetközi szakértők által kialakított rendszerében a legmagasabb, „AAA” minősítéssel rendelkezünk.

Az Isoprof KFT 1995 óta a GCP Applied Technologies (régi nevén GRACE) cég által gyártott vízszigetelési rendszerek magyarországi forgalmazója. A GCP Applied Technologies (ISO minősítés) a világ élenjáró építőipari vízszigetelő anyag gyártó vállalkozása. Angol nyelvű honlapjuk  itt érhető el.

Az GCP Applied Technologies sok évtizedes, a polimerek és bitumenes anyagok terén folytatott kutató-fejlesztő munkájával fejlesztette ki korunk leginkább újszerű és hatékony vízszigetelő anyagait. Az innováció eredményeképpen ma már természetes az építmény teljes élettartamára biztos megoldást kínáló vízszigetelés.

Fontos kiemelnünk, hogy általunk forgalmazott vízszigetelő anyagok pozitív tulajdonságai direkt módon kapcsolódnak a költséghatékonysághoz is. Valamennyi anyagunk rendelkezik érvényes magyar és/vagy európai minőségi tanúsítvánnyal. A megbízhatóság és a gazdaságosság fontos eleme, hogy termékeink hidegen alkalmazhatóak, tehát beépítésükhöz sem nyílt láng, sem elektromos áram használata nem szükséges!

Ugyancsak lényeges, hogy anyagaink szinte minden időjárásban beépíthetők, igen jól ellenállnak az agresszív talajvizeknek, a kőolaj származékoknak, a legtöbb vegyi anyagnak, pára és gázzárók! A szerkezeti betonhoz rendkívül erősen tapadnak, ami erős repedésáthidaló képességet, így jelentős földrengés állóságot is biztosít.

Az anyagok forgalmazásán túl megbízható technológiai hátteret nyújtunk ügyfeleink számára, a tervezéstől a kivitelezésig, teljes körű, felelősségteljes szakmai háttérrel, műszaki és gazdasági tanácsadással.

Állunk rendelkezésükre:

Piri Antal ügyvezető igazgató 
Vajnáné Zonda Júlia főmérnök 
Nagy-Kriston Csaba műszaki igazgató 
Czene Krisztina cégvezető